Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Rekord i sort uge

Søgeord:

8. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

254 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Brings kunder har været flinke til at hente deres pakker i Black Week-travl uge.

 

Under Black Week håndterede Bring seks procent flere pakker end sidste år. I gennemsnit afhentede danskerne deres pakker inden for 32 timer - og de hurtigste til at hente hos nærmeste udleveringssted, var dem der bor i Skive kommune.

 

Det skriver Bring i en pressemeddelelse.

 

Dette års Black Week betød en vækst i pakkevolumen på seks procent for Bring. Langt de fleste pakker blev håndteret dagen efter Black Friday. Bring modtog lørdag pakkemængder, der var 26 procent højere sammenlignet med samme dag året før. Det betyder, at mange af landets udleveringssteder har modtaget store mængder pakker.

 

- Vi har netop lagt årets mest intensive uger bag os, og der er stadig meget store mængder på vej til landets udleveringssteder. For at det hele kan forløbe glat, opfordrer vi modtagerne til at hente deres pakke hurtigst muligt, siger Matilda Adelborg, pressechef i Bring.

Her blev pakkerne afhentet hurtigst

Frem til 23. december kører Brings konkurrence for at få flere til hurtigt at hente deres pakke. Alle, der afhenter deres pakke inden for 24 timer, er med i konkurrencen om et gavekort til Magasin på 1.000 kr.

 

I den foregående uge var indbyggerne i Skive kommune landets hurtigste til at hente deres pakker med en gennemsnitstid på 25 timer.

 

- Det er et meget godt gennemsnit, og så skal man huske, at mange også hentede deres pakker meget hurtigere end det. I hovedstadens yderområder ventede man længst - på trods af at afstanden til nærmeste udleveringssted generelt er kortere i hovedstadsområdet, fortæller Matilda Adelborg.

Topliste: de byer, hvor pakker blev afhentet hurtigst

1: Skive: 25 timer

 

2: Viborg, Jammerbugt, Holstebro, Norddjurs og Langeland: 26 timer

 

3: Aabenraa, Ringkøbing-Skjern og Slagelse: 27 timer

 

4: Haderslev, Svendborg, Vesthimmerlands, Thisted, Nordfyns, Morsø og Frederikssund: 28 timer

 

5: Faaborg-Midtfyn, Lolland, Tønder, Faxe, Randers, Sorø, Middelfart, Assens, Mariagerfjord, Stevns og Syddjurs: 29 timer

 

Gennemsnit for hele landet: 32 timer

 

 

/Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk