Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Roterende transport

Søgeord:

25. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

561 gange

Læses i øjeblikket af:

0

To helikoptere fra USA til Kina.

 

Det taiwanske transportselskab Dimerco har for en kinesisk kunde håndteret transporten af to civile helikoptere fra Tennessee, USA til Guangdong i Kina via Sydkorea.

 

Det overdimensionerede gods af to helikoptere omfattede 12 separate enheder, der hver vejede over 4 tons. Dimerco tog sig af både nedpakningen, opsamling og levering med lufthavns-trucks til lufthavnen i Atlanta, bookning af plads på et Boeing 747-fragtfly med kort varsel, transport til Dongjiang Free Trade Port og videre til lufthavnen i Tianjin til toldklarering og endelig videre til slutdestinationen med tilhørende udpakning.

 

En talsmand fra Dimerco udtaler:

 

- Dette var en kompliceret løsning med omfattende service, der krævede koordineret samarbejde fra Dimercos amerikanske og kinesiske driftshold, konstant realtidskommunikation med kunderne og alle partnerne på tværs af forsyningskæden, herunder partnerflyselskabet og fragtfirmaerne på oprindelsesstedet såvel som i endestationen, lyder det.

Forsendelsen inkluderede en fuselage, der er kategoriseret som farligt gods i klasse 9, som Dimerco skulle have certificeret på vegne af kunden.

 

Transporten tog blot fem dage. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk