Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scan Global Logistics åbner afdeling i Abu Dhabi

Søgeord:

12. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

279 gange

Læses i øjeblikket af:

0

SGL åbner det andet kontor i De Forenede Arabiske Emirater på mindre end et år.

 

Den 1. september, kun syv måneder efter at have åbnet sin første helejede virksomhed i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater (UAE), åbnede den globale logistikudbyder Scan Global Logistics (SGL) sit andet kontor i Abu Dhabi.

Det oplyser SGL i en pressemeddelelse.

 

SGL betegner UAE-hovedstaden som det hurtigst voksende internationale handelsknudepunkt i Mellemøsten. Dermed er åbning nummer to på mindre end et år også et skridt i retning af at styrke SGL's tilstedeværelse i den økonomisk blomstrende region. Samtidig udvider SGL også sit globale fodfæste mærkbart.

 

Med en strategisk attraktiv placering i Abu Dhabi Airport Freezone, har det nye kontor dobbelt licens – en fra Freezone og en som fastlandsvirksomhed. Dermed kan kontoret også levere både offshore- og onshore services.

 

Beliggende i centrum af industrizonen tæt på Khalifa-havnen og Etihad Cargo og International Airport, vil luftfragts- og søfragtskunder kunne drage fordel af hurtig og nem fragthåndtering, herunder hurtig toldbehandling.

 

Operationel 24/7/365

Som den angiveligt første logistikudbyder i Abu Dhabi er det nye kontor operationelt 24/7/365. Ifølge SGL er det en stor fordel for kunder inden for vertikale sektorer såsom bistand og nødhjælp eller pharma, der ofte har behov for hurtig service – eksempelvis toldbehandling døgnet rundt.

 

- Ved at have toldvæsenet tæt på, kan vi give vores luft- og søfragtkunder hurtige inspektioner og effektive løsninger på ingen tid. Toldoptimering sparer ikke bare mærkbar tid, men også penge og holder vores kunders vitale forsyningskæde kørende, siger Leslie Farnworth, der er general manager for SGL’s nye kontor i Abu Dhabi.

 

Han har 23 års erfaring i branchen.

 

Farnworth tilføjer:

 

- Vores nærhed til import- og eksportgateways gør os i stand til at levere hurtige ekspeditionstider, især for vores kunder i Abu Dhabi-området. Og i tæt samarbejde med vores søsterkontor kan vi sikre problemfri drift for kunder i Dubai og Abu Dhabi, bl.a. landtransport til vores nabolande i regionen.

 

Grønnere logistik

SGL oplyser, at selskabet tilbyder kunderne en række håndgribelige, lavemissionsløsninger, der kan bidrage til at reducere deres kunders forsyningskæder. For eksempel kan SGL’s kunder over hele verden vælge bæredygtigt flybrændstof (SAF).

 

- Bæredygtig logistik kan give kunderne en konkurrencefordel. Derfor engagerer vi os dagligt i at hjælpe vores kunder med at reducere deres CO2-udledning, herunder langsigtet planlægning, hvilket giver mulighed for at vælge de mest miljøvenlige transportformer, udtaler Leslie Farnworth.

 

 

Ayman Kabbara, adm. direktør for SGL i De Forenede Arabiske Emirater, udtaler.

 

- Åbningen af Abu Dhabi-kontoret er i overensstemmelse med for SGL's vækststrategi, og udvider vores omfattende, verdensomspændende netværk, og leverer iværksætterlogistikløsninger til vores globale og regionale kunder. Vores brancheeksperter er håndplukket inden for rumfart, farma, bistand og nødhjælp, detailhandel, landbrug og forsvar. Sammen med Abu Dhabis logistiske kapaciteter, tilslutningsmuligheder og strategiske placering som en vigtig indgang til det afrikanske kontinent, Europa og Asien, ser vi frem til at levere effektiv logistik og hjælpe med at forenkle og optimere vores kunders fragter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk