Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scan Global på nyt opkøb

Søgeord:

5. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

686 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Scan Global Logistics køber britiske Horizon International Cargo Limited.

 

Scan Global Logistics (SGL) vokseværk fortsætter med opkøbet af britiske Horizon International Cargo Limited (Horizon), der beskrives som en traditionel luft- og sø-speditør med hovedsæde i Storbritannien. Opkøbet styrker SGL’s globale fodaftryk.

 

En position på det næststørste marked i Europa er et strategisk skridt, der er afgørende for virksomhedens langsigtede strategi og den fortsatte udvikling og ekspansion af den europæiske del af organisationen, skriver SGL i en meddelelse til aktionærerne.

 

Det er speditørens andet opkøb inden for kort tid, da SGL for nyligt købte den newzealandske speditør, Orbis Global Logistics Limited.

 

Nigel Davies, Horizon International Cargos formand, kommenterer:

 

- Fra starten var det kulturelle match mellem vores to virksomheder meget tydelig. Dette kombineret med synergierne fra vores respektive operationelle fodaftryk skaber en perfekt platform, der kan udnytte de spændende muligheder, der venter. Vi ser meget frem til vores fremtid sammen med SGL, der også er så fokuseret på at give kunderne den dedikerede service, pleje og fleksibilitet, de er kommet til at forvente af Horizon gennem årene.

 

Scan Global Logistics har hidtil ikke været tilstede på markedet i Storbritannien. Infrastrukturen og de 150 Horizon -medarbejdere, der er placeret i 5 lande, vil forblive uændrede og de skal spille en væsentlig rolle for at udvide virksomhedens tilstedeværelse inden for vigtige verticals, detailhandel, pharma, sundhedspleje, bistand og nødhjælp.

Udvidet globalt fodaftryk

Horizon udfylder også et betydeligt hul i udvidelsen af SGL's globale fodaftryk, da Ragnar Dalen, EVP Corporate Development, udvider:

 

- De nye placeringer er vigtige søjler i vores strategiske vækstplaner, ikke kun i Storbritannien, men også i resten af verden. Horizons kontorer i Japan, Holland, Spanien og USA vil styrke vores eksisterende organisation yderligere og hjælpe os med at nå vores mål i disse lande.

 

Kulturelt match

En stærk kulturel tilpasning er et vigtigt skridt i SGLs opkøbsstrategi. Allan Melgaard, koncerndirektør, forklarer, hvordan den åbenlyse pasform vil styrke den voksende familie flere steder:

 

- For at sikre, at der er en kulturel tilpasning mellem vores organisationer, udfører vi en omfattende kulturel DNA -undersøgelse, før vi afslutter processen. Når det gælder Horizon er det kulturelle match tydeligt. Også i vores fælles tro på kunden skal værei fokus, hvilket giver det bedst mulige grundlag for en vellykket sammenlægning af de to virksomheder. Vi er meget glade for at byde alle Horizon -medarbejdere over hele verden velkommen til SGL -familien , understreger Allan Melgaard.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com