Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Schweizisk styrkelse i Afrika

Søgeord:

10. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

190 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kuehne + Nagel udvider fodaftrykket markant på kontinentet.

 

Den schweiziske logistik-kolos Kuehne + Nagel udvider nu betragteligt sit netværk af kontorer i Afrika. Kontorerne administreres centralt fra hovedkontor i Durban, Sydafrika, hvilket giver mulighed for komplet synlighed på tværs af netværket, inklusive fjerntliggende steder, lyder det fra selskabet.

 

Ifølge Kuehne + Nagel giver udvidelsen selskabets kunder bedre adgang til afrikanske markeder og tilbyder samtidig afrikanske producenter specialiserede og branchespecifikke løsninger til at imødekomme den stigende efterspørgsel på markeder som medicin og sundhedspleje, letfordærvelige varer, nødhjælp og projektlogistik.

 

Kuehne + Nagel har været aktivt til stede i Afrika i næsten syv årtier efter at have åbnet sit første kontor i Johannesburg i 1954. De nye kontorer leverer hele spektret af internationale tjenester - herunder luft-, sø-, vej- og kontraktlogistik for at imødekomme kravene fra det afrikanske kontinent, lyder det.

- Afrika er velsignet med naturressourcer og en ung iværksætterbefolkning. Nu er tiden inde til at frigøre dette potentiale og skabe voksende, blomstrende økonomier. Der er mange elementer i dette, blandt andet den logistiske evne til at forbinde globale markeder for slutforbrugere og leverandører. Med det nye kontroltårn i Durban er vi klar til at tage fat på denne store afrikanske mulighed, siger Lee I’Ons, præsident for Kuehne + Nagel Mellemøsten og Afrika.

 

Med udvidelsen vil Kuehne + Nagel være repræsenteret i 18 afrikanske lande: Sydafrika, Kenya, Uganda, Tanzania, Egypten, Angola, Namibia, Madagaskar, Zimbabwe, Swaziland, Mozambique, Mauritius, Botswana, Nigeria, Ghana, Elfenbenskysten, Senegal og Rwanda. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk