Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SDK udvider på Aarhus havn

Søgeord:

18. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1092 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny kontrakt på 22.000 kvadratmeter på Omniterminalen.

 

SDK Shipping A/S udvider nu sine aktiviteter på Aarhus havn. Det skriver Aarhus Havns havnemagasin Reportagen.

 

SDK Shipping og Aarhus Havn har underskrevet en lejekontrakt på et areal på cirka 22.000 kvadratmeter på Omniterminalen, hvor SDK Shipping vil opføre cirka 12.000 kvadratmeter pakhuse til bulkprodukter.

 

De nye pakhuse, som forventes opført fra medio 2019 og frem til primo 2020, vil give mulighed for opbevaring af tørbulk fra både eksisterende og nye kunder på Aarhus havn, lyder det.

 

Kundechef Nicolai Krøyer fra Aarhus Havn glæder sig over, at SDK Shipping har så positiv fremgang i deres forretningsaktiviteter, at de nu har brug for endnu mere plads i Aarhus.

 

- Vi noterer med stor tilfredshed, at SDK Shipping vælger at udvide deres aktiviteter her på havnen. Samtidig understøtter den nye lejeaftale vores egen forretningsstrategi, der går ud på at udbygge vores i forvejen markedsledende position på fast bulk, siger Nicolai Krøyer.

Hos SDK siger direktør David York:

 

- SDK er glade for sammen med vores kunder at kunne udvide aktiviteterne i Aarhus. SDK ønsker at indgå i partnerskaber med vores kunder og skabe løsninger til vores fælles fordele. Dette projekt er et godt eksempel på, hvordan vi kan skabe samarbejder til gavn for både kunder, Aarhus Havn og for os, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com