Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Silo Trans udvider i Vejle

Søgeord:

2. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

170 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny stor lagerhal på Ammitsbølvej.

 

Silo Trans A/S udvider og har indviet ny lagerhal på Ammitsbølvej i Vejle. Hallen, der er opført i totalentreprise og tegnet, planlagt og bygget af Bygmesteren i Give, er 5,5 meter høj, hvilket giver Silo Trans masser af ny plads i den 1300 kvadratmeter store isolerede hal.

 

Den nye lagerbygning er en klassisk halkonstruktion, støbt med sokkel og gulv, med en praktisk facade af betonelementer, gråt tag, isolering og troldtektplader som loft. Fire aluporte åbner bygningen op mod de gode anlægsforhold omkring bygningen, der giver mulighed for parkering på matriklen, lyder det i en skriftlig meddelelse.

 

- Vi har gennem processen haft et skarpt øje på de omkringliggende anlægsforhold, herunder parkering på pladsen uden for hallen. Behovet for udenomsplads skal jo ikke bare opfylde virksomhedens nuværende behov, men også holde langt ind i fremtiden. – en typisk akilleshæl, når man bygger for transportbranchen. I transportsektoren er det jo ikke kun selve byggeriet, men i lige så høj grad også de omkringliggende anlægsforhold, der vil gøre en forskel i dagligdagen, siger Jonas Madsen fra Bygmesteren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com