Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skruer op for kontraktlogistik i UK

Søgeord:

23. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

182 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Geodis planlægger lagre på 110.000 kvadratmeter.

 

Den franske logistikkoncern Geodis fordobler selskabets aktiviteter inden for kontraktlogistik i Storbritannien.

 

Med i alt 110.000 kvadratmeter nye lagerpladser åbnet i oktober på to nye sites i Storbritannien øger Geodis sin kontraktlogistik-drift markant på Europas tredjestørste detailmarked. Drevet af efterspørgsel efter kontraktlogistikydelser som en konsekvens af e-handelsboomet i detailhandelen, der ikke er mindre tydeligt på det britiske marked end andre steder i Europa, har Geodis åbnet to nye faciliteter: 40.000 kvadratmeter lager i det nordlige England i Doncaster og et 70.000 kvadratmeter logistiksite i Lutterworth i East Midlands-regionen, hvilket giver beskæftigelse til næsten 600 (1.200 i højsæsonen).

 

Faciliteterne er udstyret med avanceret automatiseret teknologi, 18 meter højreoler og giver en kombineret kapacitet til forarbejdning af op til 1,5 mio. enheder om ugen.

Stéphanie Hervé, driftsdirektør for Vesteuropa, Mellemøsten og Afrika for Geodis:

 

- Detailhandlere skærper deres muligheder for at forsyne den spirende e-handelssektor via et nationalt baseret distributionsnetværk. Vores svar er at hjælpe vores etablerede kunder med at vokse og at tiltrække yderligere forretning med vores kompetencer og erfaring forstærket af vores innovative og specialdesignede IT/automatiserede løsninger til online detailhandelen, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk