Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Smalle Linde-nyheder i bredt sortiment

Søgeord:

21. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

236 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Palleløftere i ny opdatering.

 

Linde introducerer tre almindelige stablere i L-serien og tre dobbeltstablere i D-serien. Begge serier fås i versioner uden ståplatform, med fuldt affjedret ståplatform, der kan klappes op og med en afskærmet platform. De løfter 2.000 kg på gaflerne, har tilpasset hastighed ved kurvekørsel, nye ergonomiske detaljer på betjeningshåndtagene. Med en chassisbredde på kun 720 mm er Linde stablerne det sikre valg, når der skal manøvreres hurtigt, effektivt og nemt på lidt plads.

 

- Med opdaterede Linde-stablere fortsætter vi med at levere højeffektive lagermaskiner, der gør livet lettere i løbet af en travl arbejdsdag. Stablerne er state-of-the-art på markedet og med ekstraudstyr som alternative trækhjul, kølerumsvarianter ned til minus 35 grader og proportional hastighed til gående fører, er Linde det sikre valg under alle tænkelige forhold, siger produktchef Poul Kyndi Laursen fra N.C. Nielsen.

Palleløftere i ny opdatering

Linde T20-T30/1153 elektriske palleløftere er opdateret med et smalt design, nye ergonomiske funktioner, bedre håndteringsevne og et sikkerhedsniveau i særklasse. De udmærker sig ved en kompakt designfilosofi, intuitiv betjening med for eksempel lang styrestang, brugervenligt multifunktionsdisplay og krybefunktion, automatisk hastighedsreduktion og høj sikkerhed med Linde Blue Spot som ekstraudstyr.

 

- Mange lager- og produktionsmedarbejdere kender Linde T20-grundmodellen. Alligevel vil det nok overraske de fleste, hvor stor forskellen er til den nye Linde T20-T30-variant. Det smalle design vækker opsigt og selv med de kompakte ydre mål er der blevet plads til avanceret Linde-teknologi. Vi forventer at palleløfteren bliver en efterspurgt løsning, udtaler Poul Kyndi Laursen.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk