Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Solceller til Dustin

Søgeord:

11. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

149 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logicenters og Soltech investerer i solceller i Rosersberg.

 

Et 2.400 kvadratmeter stort solcelleanlæg er nu klar til idriftsættelse på en logistikejendom i Rosersberg uden for Stockholm. Logistikejendomsselskabet Logicenters og Soltech Energys datterselskab Soltech Energy Solutions står bag solcelleinvesteringen på ejendommen, hvor Dustin er lejer. Ejendommen vil også blive certificeret i henhold til BREEAM.

 

- Det er dejligt, at dette projekt med Soltech Energy Solutions og Dustin nu er afsluttet. Det er vores første pilotprojekt til at certificere en færdig bygning i overensstemmelse med BREEAM, og det er en vigtig brik i puslespillet i vores omstilling til en grøn fremtid. Ved udgangen af 2021 vil vi være gået fra én certificeret ejendom til at have certificeret op til 25 ejendomme. I overensstemmelse med vores ambitiøse bæredygtighedsmål sigter vi mod at udligne alle vores emissioner inden 2023 i overensstemmelse med vores nettonul-mål. Vores ambition er også at skifte til 100 procent grøn el i 2025, så dette solcelleanlæg vil være et vigtigt skridt i retning af at nå vores bæredygtighedsmål, siger Karin Sjövall, bæredygtighedschef hos Logicenters.

Logicenters udvikler og ejer logistikfaciliteter i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Polen og råder over 2 mio. kvadratmeter logistikområder. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com