Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SpaceInvader med nyt pallestativ

Søgeord:

6. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

300 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt 80 cm stativ kan godset pakkes yderligere, lyder det.

 

Det modulære transportsystem SpaceInvader gør det nu muligt at pakke og stable pallegods højt og optimalt, næsten som legoklodser. Med lanceringen af et nyt og lavere pallestativ på 80 cm håndterer systemet nu flere godshøjder. Løsningen hjælper transport- og logistikbranchen til at kapacitetsoptimere pallegods yderligere og dermed spare både plads, penge og CO2, skriver SpaceInvader.

 

Steen Frederiksen, administrerende direktør i SpaceInvader:

 

- Vi har mange kunder, som har opdaget de gevinster, vores system skaber. Flere efterspurgte på grund af varierende godshøjder også en lavere model som supplement til vores 120 cm stativ. Derfor har vi skabt 80 cm stativet, som kan bruges til både lavt og tungt bundgods. Herpå kan man stable op til yderligere 160 cm gods og opnå en samlet godshøjde på 240 cm. Det giver fuld udnyttelse af lastrummet, siger han.

Mange virksomheder leder efter nye måder til at imødekomme kapacitets-, ressource- og klimaudfordringer. Innovation og ny teknologi er en vigtig del af svaret herpå. Og nogle gange er løsningen mere simpel end man måske tror, siger Steen Frederiksen:

 

- Vi har analyseret meget data på gods, pakke- og transportvaner. Alt for tit ser vi, hvor lidt gods og hvor meget tom luft lastbilerne kører af sted med. Det er ikke bæredygtigt. Kapacitetsoptimering bør være en del af den danske klimaindsats. Med vores system er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at pakke lastbilerne optimalt. Nu kan man lave ren ’palletetris’ med godset ved at kombinere stativ- og godshøjder. Til gavn for både pengepungen og klimaet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk