Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stabil vækst i Kapellskär

Søgeord:

27. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

211 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ports of Stockholms største godshavn præsterer næsten tocifret vækst i godsmængderne.

 

Godsmængderne fortsætter med at stige i Port of Kapellskär, Ports of Stockholms største godshavn. Frem til og med juli er mængderne steget med hele 9,6 procent i forhold til samme periode året før.

 

Finnlink, havnevirksomhedens største fragtkunde, repræsenterer den største proportionelle stigning i fragtmængder, men godsmængderne hos Tallink Silja, DFDS og Viking Line er også steget.

 

- Vi har oplevet en stabil vækst i flere år på Kapellskär, hvilket viser, hvor vigtig havnen er for den voksende Stockholm-region. Godt samarbejde med alle rederierne på havnen betyder, at vi er i stand til at vokse side om side, siger Peter Lundman, Technical Operations Manager på Kapellskär Havn.

 

Kapellskär Havn er en af Sveriges mest moderne godshavne. Havnens placering gør det muligt hurtigt at transportere varer og passagerer til og fra Stockholm-regionen, hvor mere end halvdelen af Sveriges forbrug finder sted.

- Mere gods skal transporteres til søs. Skibsfart er et energieffektivt transportmiddel, der både reducerer klimapåvirkningen og antallet af køretøjer på vejene. Derfor er den kontinuerlige stigning i mængden af varer, der transporteres til søs fra Stockholm via Kapellskär Havn, utrolig glædeligt, siger Nicklas Ebersson, marketingchef Cargo i Ports of Stockholm.

 

Ports of Stockholm er Sveriges tredjestørste godshavn. Kapellskär Havn håndterer i øjeblikket 50 procent af Ports of Stockholms færgefragt til og fra Finland og Estland. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com