Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Støjsvag A-500 på markedet

Søgeord:

12. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

354 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Thermo King introducerer Advanced Whisper Pro.

 

Thermo King introducerer Advanced Whisper Pro. Den nye A-500 Whisper Pro-trailerenhed overholder de strengeste støjregler og giver mulighed for stille natleverancer uden kompromis på kapaciteten.

 

Det skriver selskabet.

 

- Europæiske byer er forpligtet til at reducere niveauet af støjemission for at forbedre levevilkårene i byen. Det er et af nøglekravene for transportører, der opererer i byområder, for at sikre, at deres køleenheder overholder de strenge støjregler, siger Laurent Debias, produkt- og marketingdirektør hos Thermo King i Europa, Mellemøsten og Afrika.

 

- I årtier har Thermo King prioriteret støjdæmpning på tværs af alle sine produktlinjer. Advancer-enheder er allerede en af de mest lydløse trailerkøleenheder på markedet i dag. Med vores Whisper Pro-model går vi en ekstra mil, og vi tilbyder vores kunder den højeste kølekapacitet til en trailerenhed, der kan komme ind i en by om natten, siger han.

A-500 Whisper Pro bruger geo-fencing til automatisk at skifte til støjsvag tilstand, når de kører ind i en foruddefineret zone. Dette giver transportørerne mulighed for at køre ubegrænsede dag- og natplaner med den ro i sindet, at enheden overholder reglerne i det givne område.

 

- Undersøgelser viser, at drift uden for myldretiden kan resultere i 14 procent hurtigere distributionsruter, siger Colm O'Grady, produktchef for Trailer hos Thermo King.

 

- Med A-500 Whisper Pro kan afsendere planlægge en mere effektiv natrute for at undgå myldretid, trafikpropper og spare dyrebar tid. Vores nye Advancer-enhed giver dem mere fleksible operationer og flere muligheder for at levere deres fragt, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com