Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Større kapacitet på automatiseret centrallager

Søgeord:

21. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

188 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hydroscand fremtidssikrer leverancerne.

 

Størstedelen af alle ordrer fra Hydroscands centrallager i Stockholm plukkes ved hjælp af robotter i et automatiseret Autostore-lager. Nu satser Hydroscand endnu mere på systemet for at øge kapaciteten, i takt med at selskabet ekspanderer og salget via e-handel stiger.

 

For at fremtidssikre leverancerne til Hydroscands e-handelskunder og mere end 70 butikker har virksomheden nu investeret i en yderligere udbygning af robotlageret i form af en ny port til ind- og udlevering.

 

Hydroscands automatiske lager bestod tidligere af ti robotter og tre porte til ind- og udgående leverancer. Nu er der blevet bygget en fjerde port til, som først og fremmest skal anvendes til at håndtere netop webordrer og ekspresordrer til butiksnettet.

- Vi har i dag omkring 11.000 produkter på vores automatiserede lager. 60 procent af alt, hvad der leveres til vores kunder og butikker plukkes i dag ved hjælp af vores robotter, hvilket har medført en stor kvalitets- og kapacitetsgevinst. Det har været en forudsætning for at kunne håndtere vores kraftige ekspansion og den øgede efterspørgsel med eksisterende personale og lagerplads. Nu er det så på tide at tage næste skridt for at fremtidssikre kapaciteten i takt med at også e-handelen vokser, siger Johan Ekelöf, logistikchef hos Hydroscand.

 

Satsningen på et automatiserede lager betyder også en forbedret kvalitetssikring af leverancerne og sikrer, at Hydroscand kan fortsætte med at levere de rigtige artikler i rette tid - også når antallet af ordrer stiger. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk