Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stokholm overtager svensk eventtransportør

Søgeord:

31. august 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

243 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transportafdelingen hos Creative Technology er kommet på danske hænder.

 

Stokholm Transport i Rødovre overtager transportafdelingen hos Creative Technology (tidligere Mediatec) for hele Skandinavien.

 

- Den nuværende corona-situation er rigtig hård for musik- og eventbranchen og dermed også for os som transportør af en meget stor del af det udstyr, som anvendes til stort set alle typer koncerter og events. Alligevel er vi overbevist om, at overtagelsen af Creative Technologys transportafdeling netop nu er det helt rigtige for os. Timingen kan synes helt skæv, når eventbranchen fortsat er i knæ på grund af coronakrisen, men for os gælder det om at være klar og stå så stærkt på markedet som muligt, når krisen forhåbentlig snart er overstået, siger Lars Stokholm, direktør i Stokholm Transport.

Med Stokholm Transports overtagelse af Creative Technologys transportafdeling følger et mindre antal lastbiler og specialtrailere, lige som den daglige leder Mikael ”Micke” Bollhem, der ligeledes har været vognmand i denne niche i cirka 40 år, fremover bliver tilknyttet Stokholm Transport. Han har gennem de seneste tre år opbygget Creative Technologys transportafdeling til en stor succes, og fremover får han til opgave at fastholde og servicere de svenske kunder samt bidrage til at styrke Stokholm Transports position på det skandinaviske og nordeuropæiske marked for eventtransport. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk