Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stone Logistics bliver til Syddansk Transport

Søgeord:

24. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2198 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Sønderjysk transportvirksomhed solgt til fagfolk.

 

Den sønderjyske transportvirksomhed Stone Logistic ApS er i sidste uge blevet solgt til en gruppe chauffører og folk fra branchen, blandt andre logistikchef Brian Nielsen.

 

Ifølge pressemeddelelsen fra Stone Logistics er prisen ikke oplyst.

 

Ejerne af Stone Logistic har valgt at koncentrere sig om deres kerneområder og beholder al aktivitet indenfor sten og lignende gods til Tyskland og Norge.

 

- Vi har valgt at sælge Stone Logistic for at styrke virksomhedens fremtidige virke, udtaler Heino Edelskov, der er en af sælgerne, og fortsætter:

- Det er vores hjertebarn. Jeg er stadig i bestyrelsen og jeg er glad for beslutningen og ønsker den nye virksomhed god vind i sejlene . Jeg ved virksomheden vil kunne vokse samt forsat yde en god og speciel service overfor sine kunder.

Ændrer navn

Fremover vil Stone Logistic ApS ændre navn til Syddansk Transport og de nye ejere har netop fået kontor i Åbenrå.

 

- Vores kompetencer har altid været logistik og transport, og da vi allerede selv har vognende i forskellige selskaber og projekter, og dermed kan skabe større synergi i, at samle det hele i et selskab har vi valgt, at gå sammen og købe Stone Logistic, udtaler Brian Nielsen, der for fremtiden vil være selskabets ansigt udadtil.

 

- Vi har fået en god kundeportefølje med i handlen og glæder os til, at servicere dem og alle fremtidige kunder, slutter Brian Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke