Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Store rør til offshore vindpark

Søgeord:

6. oktober 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

386 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Deugro transporterer pin lines fra Spanien til Holland.

 

Den tyske projekttransportør Deugro har transporteret otte 77 meter lange rør (pin pile), der hver vejer over 270 ton, fra Spanien til Holland.

 

Deugro har i samarbejde med datterselskabet Dteq Transport Engineering Solutions (Dteq) leveret otte rør fra Bilbao, Spanien til Vlissingen, Holland som en del af Baltic Eagle offshore vindmøllepark-projektet. De 77 meter lange pin piles, med en vægt på over 270 tons hver og en diameter på 2,4 meter, er de største pæle nogensinde fremstillet af Haizea Bilbao.

 

Som en del af projektet samlede Deugro en kompleks koordinering af operationer med landkraner, lokale agenter og multipurpose (MPP) fartøjet MV BBC LIVORNO. Dteq bidrog med specialdesignede transportsadler og 3D-analyse af lasten forud for operationerne.

- Den største udfordring ved denne forsendelse var at opretholde en utrættelig koordinering af alle operationer og involverede underleverandører for at opnå den ekspertise, der definerer Deugro over hele verden, siger Carlos Contreras, Junior Project Coordinator, Deugro Spain.

 

Paula Gallardo, Business Development Manager Offshore Wind, Deugro, tilføjer:

 

- Deugro Spain, i samarbejde med Dteq Transport Engineering Solutions og Deugro Holland, kom med en teknisk løsning, der muliggjorde en omkostningsbesparelse på omkring 20 procent for vores klient. Deugro er stolte over at have gennemført endnu et bæredygtigt energiprojekt.

 

Iberdrola bygger den 476 MW havvindmøllepark Baltic Eagle 28 kilometer nordøst for den tyske ø Rügen i Mecklenburg-Vorpommern-regionen i Østersøen. Den endelige levering og installation af vindmøllerne afslutter konstruktionsfasen og er planlagt til første kvartal af 2024.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk