Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stormer frem i Kina

Søgeord:

12. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

307 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Leman åbner sjette kontor i ’Riget i Midten’.

 

Det er kun en måned siden, at Leman annoncerede sit indtog i Kina og efterfølgende slog dørene op til fem kontorer i Shanghai, Ningbo, Tianjin, Shenzhen og Qingdao. Efter en flyvende start og overvældende interesse fra eksisterende og nye kunder slår selskabet nu dørene op til et sjette kontor – denne gang i Beijing.

 

- Vi har fået enorm god respons, efter vi plantede Leman-flaget i Kina og dermed på et helt nyt kontinent. Vi vidste godt, at der lå et stort forretningspotentiale gemt i at ekspandere til landet grundet den store betydning, det har for verdenshandlen. Interessen for vores ydelser er dog steget i en sådan grad, at vi nu bliver nødt til at åbne endnu et kontor for at kunne følge med efterspørgslen, siger Thomas Krøyer, koncernadministrerende direktør hos Leman.

Samtidig understreger Thomas Krøyer, at det er en del af en løbende proces, hvor man kigger på initiativer, der kan være med til at realisere virksomhedens ambitiøse vækststrategi, der går ud på at fordoble vejtransporten og tredoble sø- og luftfragten over de kommende par år. Han afviser derfor ikke, at yderligere kontoråbninger i Kina kan komme på tale.

 

Kontoret i Beijing åbner officielt 12. maj. Efter åbningen vil Leman være til stede i seks af de største logistiske knudepunkter i Kina, og hos Janus Grimnitz, landedirektør for Leman i Kina, er der også stor glæde at spore:

 

- I Kina og i Asien generelt betyder de nære relationer alt, og derfor giver det os en kæmpe fordel, at vi er fysisk til stede med egne kontorer og medarbejdere i de store byer. Vi kan give vores kunder en endnu bedre service og adgang til flere løsninger og muligheder. Så jeg er meget glad for, at vi nu udvider yderligere og lever op til vores officielle kinesiske navn LAIMAN, der symboliserer spredende og spirende græs, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk