Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk investor sælger ti ejendomme i Danmark

Søgeord:

30. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

295 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Pristine Properties har solgt ejendomme for over 600 mio. kr. i Jylland og på Sjælland.

 

Den 1. marts gik handlen på 110.000 kvadratmeter danske logistikejendomme igennem. Ejendommene ligger i Jylland og Storkøbenhavn og udgør en betydelig del af Pristine Properties’ lager- og logistikejendomme i Danmark. Pristine Properties’ danske partner, Property House, har stået for opbygningen og udviklingen af porteføljen og har også eksekveret salgsprocessen.

 

Lejerne er primært større danske og internationale virksomheder som eksempelvis Antalis, Envases Europe og LM Windpower.

 

Colliers har formidlet salget af ejendommene til en international investor.

 

- Vi ønsker parterne tillykke med handlen, der understreger den markante efterspørgsel, som industri, lager- og logistikejendomme aktuelt oplever. Salgsprisen er derfor også på et niveau, som man ikke kunne have opnået for et par år siden, fortæller Anders Holm, der har fungeret som mægler og rådgiver for Pristine Properties og er partner i Colliers med base i Aarhus.

- Vi har rigtig god kontakt med de internationale investorer, der operer i Danmark, og det er især på de store transaktioner som den her, hvor de byder skarpt til og samtidig uden forbehold for finansiering, fortæller Anders Holm.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk