Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Svensk logistik-fokus i Norge

Søgeord:

21. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

234 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logicenters køber stor grund i Moss.

 

Logicenters, den svenske leverandør af logistikejendomme, køber i spekulation 70.000 kvadratmeter grund i norske Moss og udvider dermed fodaftrykket i landet.

 

Byggeriet forventes at begynde i første kvartal af 2023, og den færdigudviklede logistikpark er planlagt til at stå færdig i 2025.

 

I løbet af første kvartal 2022 går Logicenters i gang med klargøring af grunden, som forventes at stå klar til byggeri i fjerde kvartal 2022. Til at begynde med skal der opføres et byggeri på grunden, som senere bliver en del af en udviklet logistikpark. Byggeriet af den planlagte ejendom påbegyndes i første kvartal 2023. Hele logistikparken skal efter planen være færdigudbygget i løbet af 2025.

 

- Vi er glade for at have sikret denne grund i Moss. Området har noteret en kraftig vækst de seneste år, og vi kan se, at udviklingen i Moss er kommet godt i gang, siger Ruben Krantz, der er kommerciel chef hos Logicenters.

- Med lejere i området som Greencarrier, Europris, HelloFresh, Onna Greens, Altus Logisitics, Etac og Rockwoll har Moss logistikpark i længere tid været på landkortet for større logistikvirksomheder. Moss har også et godt udbud af arbejdskraft, som vi oplever bliver stadig vigtigere for logistikvirksomheder. Parken ligger også lige ved siden af Moss havn og dens tørdok. Så der er store muligheder for nemt at flytte varer ind og ud af landet ved hjælp af containere og skibe, der er mere miljøvenlige end tung transport. Vores ambition er at udvikle en topmoderne ejendom med et stærkt fokus på miljø, bæredygtighed og energieffektivitet, siger han. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke