Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Swipbox nye i Finland

Søgeord:

1. oktober 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

314 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skal levere 750 pakkebokse på 300 lokationer.

 

Danske Swipbox er valgt som leverandør af 750 pakkebokse placeret på 300 lokationer over hele Finland til den finske retail-leverandør, Lehtipiste Oy.

 

Det skriver de to selskaber i en skriftlig meddelelse.

 

Det er årlige vækstrater på 15-20 procent i antallet af pakkeforsendelser i de fleste europæiske lande, der har skabet behov for nye måder at aflevere og sende pakker på. I Finland lyder startskuddet til opbygningen af et landsdækkende netværk på mere end 700 pakkebokse - fortrinsvis i de større finske byer.

 

- Vi oplever stor efterspørgsel fra mange af de store markeder, hvor forbrugerne i stigende grad efterspørger løsninger, hvor de nemt og bekvemt kan hente, sende og returnere pakker, når det passer ind i dagligdagen. Derfor er vi naturligvis også glade for at skulle samarbejde med finske Lehtipiste Oy, der har mange års erfaring med levering til de største aktører i detailhandlen i Finland. Løsningen er et åbent netværk, hvilket betyder, at det er muligt at åbne op for mere end én pakkeleverandør, siger Allan Kaczmarek, administrerende direktør i Swipbox.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk