Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TDP: Sidste etape af logistikbyggeri

Søgeord:

24. april 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

306 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Fortsætter udviklingen af Prinsessens Kvarter.

 

Taulov Dry Port fortsætter nu udviklingen af Prinsessens Kvarter i Taulov med opførelsen af nyt stort lager- og logistikbyggeri. Byggeriet udgør sidste etape af det store generiske lagerbyggeri, hvor de første 49.300 kvadratmeter allerede er under opførelse. Det kommende byggeri udgør samlet set 9.846 kvadratmeter fordelt på seks generiske sektioner med en indvendig frihøjde på 8,5 meter.

 

Projektet har været i udbud, og totalentreprisen er nu tildelt entreprenøren KTerhvervsbyg A/S, der er specialister i erhvervsbyggeri. Det er ikke første gang, KTerhvervsbyg bygger for TDP. Sidste år opførte samme entreprenør nyt domicilbyggeri til virksomheden Uniscrap, som er flyttet ind i deres ny faciliteter med administration, værksted og lager i Taulov Dry Port.

Per Henriksen, administrerende direktør i KTerhvervsbyg A/S, fortæller:

 

- Det er et stort og spændende projekt, hvor vi kan trække på vores stærke kompetencer inden for moderne lager- og logistikbyggerier i den større skala. Det er anden gang, vi bygger for Taulov Dry Port, som bliver et af Europas førende transportknudepunkter med ”state of the art” transport- og logistikcentre. Vi er godt i gang med projekteringen af det nye byggeri og ser frem til at levere en veldrevet byggeproces - og et flot byggeri, der er klar til indflytning i april 2021, siger han.

Nyt til FSG Foods

En del af det nye byggeri bliver fremtidigt domicil for den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods, som i efteråret 2019 besluttede at samle sine aktiviteter i et nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port.

 

Samlet set udgør sidste etape 9.846 kvadratmeter, og byggeriet opføres i seks generiske sektioner á 1.641 kvadratmeter og med 8,5 meter indvendig frihøjde.

 

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4.923 kvadratmeter fordelt på 3.282 kvadratmeter tørvarelager og 1.641 kvadratmeter frost- og kølelager. Dertil kommer 800 kvadratmeter kontor. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk