Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Thomas Cook nye i Kronan

Søgeord:

25. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

545 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Logicenters etablerer faciliteter i Landskrona.

 

Erhvervsejendomsudviklingsselskabet Logicenters etablerer 24.000 nye kvadratmeter logistikfaciliteter i Kronan Business Park i Landskrona. Faciliteten forventes at stå klar til brug i andet kvartal 2020, og en underafdeling af det britiske flyselskab Thomas Cook Airlines, Thomas Cook Travel Retail, bliver de første lejere, lyder det.

 

- Vi er begejstrede over at have fundet den rette lokation til os i Skåne. Landskrona investerer kraftigt i logistik, og vi er positive over for at etablere flere projekter her i fremtiden. Det er tilfredsstillende, at Thomas Cook har valgt at arbejde med os og vi ser frem til et langvarigt samarbejde. For dem, der leder efter en god logistik-lokalitet i Øresundsregionen, er den anden halvdel af ejendommen stadig til rådighed, siger Matthias Kettelhoit, kommerciel chef hos Logicenters.

Thomas Cook lejer 12.000 ud af de i alt 24.000 kvadratmeter logistikfaciliteter, hvor der blandt andet installeres solcellepaneler på taget.

 

- Vores nye lokation i Kronan Business Park vil gøre os i stand til at øge kapaciteten for vores online service Airshoppen, hvorfra vores rejsende kan forudbestille deres toldfri varer. Logicenters er en indlysende partner, fordi de er i stand til at imødekomme vores logistikkrav – også med hensyn til at ejendommen er så energieffektiv og bæredygtig som muligt, siger Magnus Persson, warehouse logistics manager hos Thomas Cook Travel Retail. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk