Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Toldekspeditionen i Esbjerg flytter

Søgeord:

8. marts 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

350 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Toldstyrelsen gør toldbehandlingen på Esbjerg Havn mere smidig og åbner toldekspedition i lufthavnen.

 

Toldstyrelsen øger mulighederne for smidig toldbehandling på havnen i Esbjerg og åbner samtidig en toldekspedition i Esbjerg lufthavn.

 

Toldstyrelsens ekspedition i Esbjerg flytter til en ny adresse på Esbjerg Havn og deler fremover lokaler med Fødevarestyrelsen. Ifølge Peter Bürgel, der er handelsdirektør i Toldstyrelsen, er den nye placering især en fordel for virksomheder, der handler med fødevarer og skal have dem forbi Fødevarestyrelsen.

 

- Når vi flytter toldekspeditionen tættere på Fødevarestyrelsen på Esbjerg Havn giver det mulighed for en smidigere ekspedition af fødevarer, der skal til eller fra Storbritannien. Samtidig beholder vi muligheden for at løse vores opgaver over for dem, der ikke har et ærinde på havnen, når vi åbner en toldekspedition i lufthavnen. Ekspeditionen i lufthavnen er relevant for borgere og virksomheder, der ikke har adgang til havnen, og hvis man skal købe prøvemærker, siger Peter Bürgel.

Åbent i havn og lufthavn

Virksomheder, som i forvejen har adgang til det sikrede havneområde i Esbjerg, finder fra søndag den 6. marts toldekspeditionen på Zodiakvej 1, 6700 Esbjerg, og fra mandag den 7. marts vil der derudover være toldekspedition for både virksomheder og borgere i Esbjerg Lufthavn.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke