Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tonnagerekord i Corpus Christi

Søgeord:

21. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Energihavnen præsterer tocifrede volumenstigninger.

 

Den store amerikanske energihavn Port of Corpus Christi sætter med tonnagetallene for september hele tre tonnagerekorder.

 

I årets niende måned noterede havnen den største volumen målt for én enkelt måned med 12,2 mio. tons - hele 27 procent mere end den tidligere rekordmåned marts 2018.

 

Herudover største volumen i ét enkelt kvartal med 32,1 mio. tons – en stigning på 18 procent mod tredje kvartal 2018, der var det hidtidige rekord-kvartal.

 

Og endelig største volumen målt i årets ni første måneder med 84,6 mio. tons – en stigning på 5 procent mod samme periode 2018.

 

Det er især stigningen i eksport af råolie fra nye rørledninger, der driver væksten, lyder det fra Sean Strawbridge, administrerende direktør i Port of Corpus Christi:

- Disse tal fortsætter med at fortælle historien om USA’s fremkomst som en stabil, foretrukken energileverandør til de globale markeder. Øget global efterspørgsel på både råolie og naturgas fra USA fortsætter med at drive væksten og investeringer i den tiltrængte forbedring af kyst-infrastrukturen. Vi vil have den dybeste kanal på hele den amerikanske golfkyst i første kvartal 2020, hvilket vil gøre Port of Corpus Christi den mest konkurrencedygtige på hele kysten, siger Sean Strawbridge. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk