Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transport af forme til vindmøllevinger

Søgeord:

1. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

264 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Blue Water involveret i projekttransport Aalborg-Le Havre.

 

For nylig blev Blue Water involveret i transporten af to støbeforme til vindmøllevinger fra Aalborg til Le Havre i Frankrig for Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE).

 

Ud over søtransporten omfattede jobbet overførsel af lasten fra SGRE’s lager i Aalborg til læssekajen, lastning om bord på skibene i Aalborg og losning i Le Havre.

 

Transporten af de to forme til Siemens Gamesa B75 & B81 klingetyper bestod af fire dele, der hver målte 76,3 m x 6,32 m x 3,85 m og yderligere fire dele på hver 82,7 m x 7,4 m x 4,73 m. Vægten af disse komponenter var henholdsvis 56 og 60 tons. Sammen med formene blev der transporteret 92 støttedele, som skal bruges i forbindelse med vingeproduktionen.

Lasten blev afsendt i tre partier. Første forsendelse blev udført af M/V “Miena Desgagnés”, som afgik fra Aalborg i begyndelsen af december 2021, og de følgende to forsendelser blev begge udført af M/V “Symphony Space” i januar 2022.

 

- Blue Water var fysisk til stede under alle operationer, og for den franske del gik Wind Logistics-teamet fra Esbjerg sammen med vores kolleger fra Blue Water Brest. Dette teamwork var med til at fjerne den potentielle sprogbarriere og vigtigst af alt at finde en kvalificeret underleverandør til at udføre stevedorejobbet, siger Andreas Harboe, projektleder Wind Logistics, Blue Water Esbjerg.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk