Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tung transport fra Saudi Arabien

Søgeord:

19. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

391 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Blue Water i heavy lift-opgave for Menck.

 

Blue Waters befragtningsteams i Esbjerg og Dubai stod for nylig for transporten af 700 tons undersøisk udstyr.

 

Transporten af udstyret ud af Jubail i Saudi Arabien blev foretaget for selskabets mangeårige kunde; det tyske offshore-selskab Menck GmbH. Blandt udstyret var fire hydrauliske piloteringshamre, hvoraf den største vejede 170 tons.

 

- Det udfordrende i projektet var tidsrammen for befragtning af skibet samt begrænset antal liggedage til omladning og sortering af alt udstyret i Jebel Ali inden videretransport til Indien, Singapore og Tyskland, siger Saba Tsinadze, som koordinerede projektet på Dubai-kontoret i tæt samarbejde med Søren Lassen og Kasper Junge fra projekt-teamet i Esbjerg.

 

Efterfølgende har Menck udtrykt deres tilfredshed med Blue Waters indsats ved at udstede en anbefaling, skriver Blue Water:

- Den seneste operation er et bevis på, at Blue Water er den rigtige samarbejdspartner for os inden for projektlogistik og befragtning. Vi værdsætter den gennemskuelige og åbne dialog og Blue Waters tilgang til det at finde løsninger. Hver fase i transporten var grundigt planlagt af Blue Waters team. Den vellykkede gennemførelse af operationen gjorde det muligt for os af overholde den meget stramme tidsplan, lyder det ifølge Blue Water fra Menck. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk