Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TX Logistik integrerer Wilhelmshaven i netværket

Søgeord:

9. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Intergrerer dybvandshavnen med ny forbindelse til Sydtyskland.

 

TX Logistik AG, der er en del af italienske Mercitalia Group, vil integrere dybvandshavnen Jade-Weser-Port Wilhelmshaven i sit netværk.

 

Planen er at starte baglandstrafikken fra midten af januar 2023 med en ny forbindelse mellem Wilhelmshaven og Sydtyskland. Destinationer vil være jernbaneterminalerne i Nürnberg og Kornwestheim. Yderligere terminaler følger i første halvdel af 2023.

 

Med den nye forbindelse har TX Logistik til hensigt at tilbyde kunderne yderligere kapacitet på containertransport med jernbane og drage fordel af den forventede volumenvækst i Jade-Weser-Port.

 

En anden vigtig forudsætning for den nye forbindelse til TX Logistik er, at jernbanen mellem Oldenburg og Wilhelmshaven er blevet dobbeltsporet og fuldt elektrificeret. Med færdiggørelsen af alt anlægsarbejde inden udgangen af 2022 kan den næsten 70 kilometer lange rute nu køres overalt med moderne elektriske lokomotiver i 2023. Dette vil sikre effektiv trækkraft og væsentligt forbedre tilgængeligheden af logistikknudepunktet Jade-Weser-Port for godstog.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk