Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TX Logistik øger i Sverige

Søgeord:

7. februar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

207 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Indfører nyt bloktog for LKW Walter.

 

TX Logistik AB, det svenske datterselskab af det tyske TX Logistik AG, udvider sine indenlandske intermodale tjenester i Sverige.

 

Fra 31. januar vil jernbanelogistikvirksomheden, som er en del af Mercitalia-koncernen (Gruppo FS Italiane), tilføje en yderligere forbindelse mellem Trelleborg og Eskilstuna, omkring 100 kilometer vest for Stockholm, til sit netværk.

 

Det nye bloktog vil blive drevet som firmatog for den østrigske fuldlast-specialist LKW Walter. Den nye forbindelse er en yderligere milepæl for transportvirksomhedens udbygning af kombineret transport på det europæiske kontinent.

 

Der lægges op til fire rundrejser om ugen. Op til 38 enheder kan læsses på et tog, og de fleste af enhederne vil være trailere. Togene skal køre mellem havnen i Trelleborg og kombiterminalen i Eskilstuna, en af de vigtigste oplandsterminaler i Sverige. Ruten kører via Frövi, og transittiden vil være omkring syv timer. TX Logistik står for trækkraft, terminalhåndtering og kundeservice. I Trelleborg benytter LKW WALTER færgeforbindelserne til og fra Rostock og Travemünde.

TX Logistik noterer en vedvarende høj efterspørgsel efter godstransport med jernbane. Virksomheden forudser potentiale for yderligere vækst ud over dette inden for transporter på nord-syd-aksen og inden for Sverige. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk