Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

TX udvider forbindelse mellem Køln og Istanbul

Søgeord:

18. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

190 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Gode vækstmuligheder for intermodale transporter i Tyrkiet.

 

Italienske TX Logistik AG har til hensigt yderligere at udvide sin intermodale jernbanegodstransportrute mellem Istanbul og Køln.

 

Det fortæller selskabet, der i øjeblikket udstiller på Logitrans Istanbul, Eurasiens største transport- og logistikmesse, hvor det præsenterer det nuværende NiKRASA 3.0 håndteringssystem, som gør det nemt at læsse ikke-kranbare trailere på toget.

 

”For TX Logistik er Tyrkiet et marked med gode vækstmuligheder for intermodale transporter”, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

 

”Derfor har jernbanelogistikvirksomheden i juni lanceret en første forbindelse mellem Istanbul og Köln. I samarbejde med en traktionspartner, der driver ruten mellem Halkali-terminalen i Istanbul og Curtici i Rumænien tre gange om ugen, bliver flere enheder i øjeblikket læsset hver uge. I Curtici overtages disse enheder herefter og overføres til virksomhedens egen intermodale forbindelse Køln – Curtici, som TX Logistik i dag driver med syv returfrekvenser om ugen”.

Men i 2023 skal antallet af forsendelser i Tyrkiet øges yderligere, lyder det også:

 

”En fordel er transittiden mellem Køln og Istanbul, som i gennemsnit er ni dage og ideelt set kun syv. Ifølge TX Logistik er der en stigende efterspørgsel i det tyrkiske økonomiske område efter intermodale transporter til Europa, især blandt mindre og mellemstore speditionsvirksomheder”.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk