Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tysk logistikfirma med to nye danske afdelinger

Søgeord:

8. juni 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

810 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Rhenus Gruppen fortsætter sit vækstkurs ved at ekspandere til Danmark.

 

Rhenus Air & Ocean rykker endnu tættere på sine kunder og styrker sin tilstedeværelse i Nordvesteuropa ved at åbne to nye forretningslokationer i København og Aarhus. Dette viser endnu en gang den vækstkurs, som den globale logistikspecialist tager i regionen.

 

De to nye danske kontorer i København og Aarhus gør det muligt for Rhenus at udvide sit tætte netværk i Nordvesteuropa og styrke forbindelserne til Holland, Belgien, Irland, Norge og Storbritannien. Forinden havde Rhenus allerede i februar med succes lanceret en ny afdeling i Norge og fortsætter nu i Danmark.

 

- Vores hurtige vækst i de nordiske lande er bevis på fokus og strategi for at kunne levere pålidelig service af høj kvalitet og operere tæt på vores kunder og deres leverandører, siger Frank Roderkerk, administrerende direktør for Rhenus Air & Ocean North-West Europa.

Grundlaget for væksten i Nordeuropa er ifølge selskabet Rhenus’ professionelle og dynamiske team med mange års operationel erfaring og dybe viden om markederne i Norden og Baltikum. Rhenus Air & Ocean er specialiseret i luft- og søfragt samt lager- og distributionstjenester og leverer en komplet forsyningskædeløsning - selv for kunder, der opererer i specielle nicher.

 

- At vokse sammen med vores kunder på en bæredygtig måde er målet for Rhenus Air & Ocean i Nordvesteuropa. Støttet af vores eget globale netværk i Asien-Stillehavsregionen, Amerika og Afrika er vi bedst rustet til at være en konkurrencefordel for importører og eksportører i de nordiske lande, slutter Roderkerk.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk