Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tysk rederi udvider i Nordafrika

Søgeord:

22. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

319 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nyt kontor i Marokko skal realisere vækstambitioner på kontinentet.

 

Det tyske rederi Hapag-Lloyd har netop indviet selskabets nye repræsentation i Agadir, Marokko.

 

Med den ekstra tilstedeværelse i landet fortsætter virksomheden med at realisere sine vækstambitioner på de mest attraktive markeder i Nordafrika.

 

Marokko er en vigtig platform for eksport af friske råvarer og er en del af Hapag-Lloyds udviklingsstrategi inden for kølecontainer-transportsektoren. Marokko eksporterer også mineraler, kemikalier, tekstiler og fødevarer, især til europæiske lande. Importen består hovedsageligt af elektronik, reservedele og fødevarer.

 

Marokko er forbundet til det globale Hapag-Lloyd-netværk ved havnen i Tanger-Med, som er en strategisk vigtig havn for hele logistikindustrien. Sidste år erhvervede Hapag-Lloyd en ejerandel på 10 procent i containerterminal 3 (TC3) ved havnen i Tanger-Med 2.

- Den marokkanske økonomi er vokset støt i løbet af de sidste år. Mange marokkanske kunder har allerede oplevet Hapag-Lloyds tjenester. Med åbningen af vores nye repræsentation i landet stræber vi efter at opfylde kundernes krav til nærhed og servicekvalitet, siger Juan Pablo Richards, senior managing director for region Sydeuropa i Hapag-Lloyd.

 

Hapag-Lloyd er tilstedeværende på tre kontorer i Marokko, hvor hovedkontoret er Casablanca og to satellitkontorer i både Tanger og Agadir med i alt 47 medarbejdere. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk