Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tyske speditører frygter vaccinekrav

Søgeord:

25. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

526 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Skærpede vaccinekrav til tyske ansatte kan ramme forsyningskæderne.

 

Speditørerne i Baden-Wurttemberg hilser ny skærpede vaccinationskrav til ansatte i Tyskland velkommen, så advarer Der Verband Spedition und Logistik Baden-Württemberg (VSL) om utilsigtede følgeeffekter.

 

VSL frygter at , at kravene – der er indført for at bremse den hastigt voksende Covid-19 smitte i Tyskland – kan ramme forsyningskæderne med alvorlige konsekvenser til følge.

 

Det skriver Verkehrsrundschau.

 

Tyskland har indført skærpede Covid-19-krav til ansatte i landets virksomheder og offentlige institutioner. Efter en kraftig vækst i antallet af Covid-19 smittede gjorde Forbundsrepublikken det lovpligtigt, at medarbejderne skal kunne fremvise bevis på at de enten er vaccineret, har været smittet med Covid-19 og dermed har opbygget en naturlig immunitet, eller en højst en dag gammel negativ coronatest.

Lastbilchauffører

VSL – der repræsenterer omkring 460 speditions- og logistikvirksomheder i Baden-Wurttemberg, der tilsammen beskæftiger omkring 60.000 ansatte – ser især praktiske problemer for lastvognschauffører, der ikke er vaccineret eller tidligere smittede. Disse chauffører har behov for adgang til at blive testet på de veje, de kører ad. Har de ikke det, så vil det ramme forsyningskæderne, fordi de så ikke kan få adgang til de lagre og butikker, som de betjener.

 

- Vi appellerer til alle involverede i logistikkæden om at sikre testmuligheder på en sådan måde, at der ikke opstår flaskehalse i forsyningskæderne, sagde VSL-præsident Karlhubert Dischinger.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke