Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tyske udvidelser i Afrika

Søgeord:

6. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

206 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hapag-Lloyd åbner nyt kontor i Senegal.

 

Med åbningen af et nyt kontor i Senegals hovedstad Dakar styrker det tyske containerrederi Hapag-Lloyd nu sin tilstedeværelse på det afrikanske kontinent.

 

Hapag-Lloyd transporterer hovedsageligt nødder, fisk, bomuld og mineraler ud af Senegal. Importen består primært af kemikalier, levnedsmidler og beklædningsgenstande. Landet er forbundet med det globale Hapag-Lloyd-netværk af den ugentlige Dakar Express Service (DEX) med omladning i Tanger.

 

- Senegal har vist imponerende økonomisk vækst i de seneste år, og det har rigelige naturressourcer, siger Dheeraj Bhatia, Senior Managing Director Region Middle East i Hapag-Lloyd.

 

- Ved at åbne vores nye kontorer i Senegal viser vi klart vores enorme engagement i Afrika og forfølger yderligere vores ambitiøse vækstmål i Senegal og hele kontinentet, fortsætter han.

Med åbningen af det nye kontor i Senegal har Hapag-Lloyd nu seks egne kontorer på kontinentet; i Sydafrika, Egypten, Ghana, Nigeria, Kenya og Senegal. Derudover åbnede Hapag-Lloyd sit Quality Service Center i 2020 på øen Mauritius. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com