Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tyskere går i jorden for Amazon

Søgeord:

14. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

435 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Første spadestik til splinternyt distributionscenter i Giengen.

 

Startsignalet er netop givet til opførelsen af et nyt distributionscenter for den amerikanske onlinegigant Amazon i byen Giengen an der Brenz i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland.

 

Det er ejendomsudviklingsselskabet Garbe Industrial Real Estate GmbH, der i fællesskab med Honold Logistik Gruppe udvikler logistikejendommen med et lagerområde på omkring 5.800 kvadratmeter. Derudover vil der være 2.000 kvadratmeter til kontorer og sociale rum. Den færdige etablering er planlagt til april næste år.

 

Ejendommen er den første, der bygges i Giengener Industriepark A7. Den 40 hektar store erhvervspark ligger direkte på Autobahn 7, der forbinder Würzburg med Ulm og er en af de vigtigste nord-sydlige forbindelser i Tyskland. Placeringen er især fordelagtig for logistikvirksomheder, og Amazon vil bruge den nye bygning til last mile-pakkeleverancer i selskabets B2C-forretning.

Joint venturet mellem Garbe og Honold udvikler desuden en anden ejendom på det 78.000 kvadratmeter store site uafhængigt af distributionscentret for Amazon. Det vil have et samlet areal på 23.000 kvadratmeter plus kontorer, sociale rum og mezzaninplads. Denne anlægsfase gennemføres uden faste lejeforpligtelser.

 

Denne næste fase er planlagt til færdiggørelse i løbet af juni 2022.

 

De to partnere investerer i alt cirka 58 mio. euro i området. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com