Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tyskere skal styre kosmetikken

Søgeord:

22. marts 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

415 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Arvato indgår fulfillment-kontrakt med Rituals Cosmetics US.

 

Arvato SCM Solutions har indgået fulfillment-kontraktmed den hollandske kosmetikkoncern Rituals Cosmetics’ USA-afdeling.

 

Den tyske logistikkoncern får dermed som fulfillment-udbyder ansvaret for modtagelse, pakning og afsendelse af kosmetikvirksomhedens online-salg.

 

Arvato Consumer Products’ services er implementeret og styret fra Arvatos distributionscenter i Pleasant Prairie, Wisconsin, blot 45 minutters kørsel nord for Chicago O’Hare International Airport.

 

- Rituals fortsætter med at vækste på tværs af alle kanaler, særligt en eksponentiel vækst inden for e-handel. Vi er altid på udkig efter partnere, der vokser med samme hastighed og tilbyder løsninger i en global skala, siger Marjolein Westerbeek, præsident for Rituals USA.

 

- Derfor glæder det os at have en troværdig partner, hvis fleksibilitet støtter os i vores ambition om at overgå slutkundernes forventninger, fortsætter hun.

Konstantin Bohmeyer, vice president Consumer Products North America hos Arvato SCM Solutions:

 

- De store UPS- og Fedex-hubs er ikke langt herfra, så vi kan opnå en leveringstid på to dage hos over 60 procent af den amerikanske befolkning, siger han og tilføjer, at Arvato, foruden fulfillment, desuden er ansvarlig for transportstyring for Rituals’ online-butik.

 

- Vi ejer kontrakterne med transportvirksomhederne, kontrollerer dem på daglig basis og forsyner et intelligent system for tracking og tracing af forsendelserne, siger han.

 

Omkring 350 medarbejdere arbejder i Arvatos 50.000 kvadratmeter store facilitet i Pleasant Prairie. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com