Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tyskere udvider logistikken i UK

Søgeord:

2. december 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

223 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Stor logistikkoncern etablerer sig i East Midlands Gateway.

 

Arvato Supply Chain Solutions udvider sin kapacitet i Storbritannien med et distributionscenter på cirka 25.000 kvadratmeter ved Segro Logistics Park East Midlands Gateway. Sitet skal bruges som et multi-klient-hub for kunder i forbrugerelektronikindustrien samt sundhedssektoren og ses også som en mulig investering i fremtiden.

 

- Vi har defineret Storbritannien som et strategisk vækstmarked for os, hvor vi allerede nu ser stor efterspørgsel på vores løsninger og en stærk stigning, især i e-handelssektoren, forklarer Tobias Uthmann, managing director UK hos Arvato Supply Chain Solutions.

 

Efterspørgslen på lokale logistikløsninger i Storbritannien er steget markant de seneste år, især som følge af brexit. Internationale mærker leder specifikt efter logistikpartnere med lokationer i landet for at undgå komplicerede toldbehandlinger og grænseoverskridende returprocesser. Dertil kommer den hurtige vækst inden for e-handel og den stigende efterspørgsel efter kortere leveringstider.

Distributionscentret er strategisk placeret på vejnettet mellem byerne Nottingham, Derby og Leicester med direkte adgang til M1, som giver adgang til hele Storbritannien. Pladsen støder op til hovedvejene A50 og A453 og er kun få kilometer fra A42/M42-krydset ved J23A.

 

- Med det nye site sigter vi efter at imødekomme de høje krav fra vores eksisterende såvel som potentielle nye kunder og er meget glade for, at kapaciteten på East Midlands Gateway vil give os mulighed for at planlægge langsigtet med et distributionscenter, der passer perfekt ind i vores vækststrategi. Vi vil være i stand til at implementere vores vækstplan for de kommende år, siger Tobias Uthmann. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke