Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

U-Freight sætter strøm til Tchad

Søgeord:

2. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

185 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Hastetransport af 16 transmissionskabler.

 

U-Freight Holland, det hollandske datterselskab af det Hong Kong-baserede speditør- og logistikselskab, har sørget for hastetransporten af 16 ruller transmissionskabler fra Frankrig til Tchad.

 

Det afrikanske lands elektronikudbyder, National Electricity Company (SNE), er i færd med genopbygningen af forsyningssikkerheden på el-området, og da den slags er kritisk infrastruktur, drejede det sig om en hasteopgave.

 

Transportopgaven omfattede transport af kablerne fra Paris-Vatry Lufthavn direkte til N’Djamena International Airport, efter de var blevet kørt på lastbil fra Grækenland på i alt fire køretøjer. De 16 ruller transmissionskabler har en længde på 16 kilometer og en vægt på cirka 80 tons.

 

U-Freight var blevet tildelt opgaven af transportselskabet Van der Vlist på vegne af dennes kunde SwitchGear Company, lyder det fra U-Freight.

Simon Wong, administrerende direktør i U-Freight Group, forklarer, at kunden understregede vigtigheden af, at kablerne nåede hurtigt frem, og at søtransport derfor var udelukket.

 

- Dedikerede fragtflyoperatører kan være ekstremt dyre, og vi måtte afvise nogle af de tilbud vi fik. Heldigvis fandt vi en god partner i Astral Aviation, der tilbød en mulighed, der var meget mere rimelig og omkostningseffektiv i vores egne og kundens øjne, siger Simon Wong. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk