Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Udvider det sydøstasiatiske vejgodsnetværk

Søgeord:

1. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

205 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Geodis udvikler på tværs af Vietnam.

 

Den franske logistikkoncern Geodis har udvidet sit vejnetværk i Sydøstasien til Vietnam. Selskabet betegner udvidelsen som endnu et skridt i retning af sin ambition om at udvikle en rutetrafik, der forbinder Singapore med Kina. Geodis’ egen flåde af køretøjer og udvidede netværk af partnere gør det muligt at transportere hele og mindre laster ad landevejen langs Singapore, Malaysia, Thailand-aksen og nu Vietnam. Tilføjelsen af tjenesten til Vietnam vil tjene virksomheder, der har drevet stigningen i produktionen i landet i de seneste år, og hjælper regionen med at blive et vigtigt forsyningskædeknudepunkt for mange højteknologiske, detail- og FMCG-virksomheder.

 

Det udvidede vejnetværk for FTL- og LTL-tjenester giver fragtstyring fra første til sidste kilometer og tilbyder yderligere muligheder for eksisterende Geodis-kunder ud over luft- og søtransport, lyder det fra Lakshaman Venkateswaran, sub-regional managing director for Sydøstasien hos Geodis:

- Vores udvidede service sigter mod at give vores kunder større fleksibilitet og pålidelighed af service i forbindelse med aktuelle forsyningskædeforstyrrelser, der påvirker luft- og søfragtstrømme. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk