Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Udvikler område ved Mainz

Søgeord:

19. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

195 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Garbe køber 23.500 kvm. erhvervsgrund.

 

Den tyske logistikejendomskoncern Garbe Industrial Real Estate GmbH har erhvervet en cirka 23.500 kvadratmeter stor byggeklar grund i Bodenheim i Rhinehessen (Mainz-Bingen-distriktet/Rheinland-Pfalz). På den skal der bygges en erhvervsejendom med omkring 12.500 kvadratmeter halareal. Byggestart er allerede planlagt til første halvdel af 2022.

 

- Med grundkøbet i Bodenheim var vi i stand til at få en lovende plads til os selv med en strategisk god beliggenhed, understreger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

 

- Vi er allerede i konkrete drøftelser med de første interesserede parter som fremtidige brugere af det højkvalitets planlagte bygningskompleks, siger Adrian Zellner, medlem af direktionen og chef for forretningsudvikling hos Garbe Industrial Real Estate.

Den planlagte ejendom er velegnet til både erhverv og industri samt produktionsrelaterede ydelser. Den cirka 12.500 kvadratmeter store hal vil blive suppleret med kontorer, sociale lokaler og mezzaninarealer. For at generere vedvarende energi skal der installeres et solcelleanlæg på taget. P-pladserne på udearealet bliver udstyret med e-ladestandere til cykler og biler. Garbe Industrial Real Estate sigter også efter at certificere ejendommen i henhold til et anerkendt certificeringssystem for bæredygtigt byggeri. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk