Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UK-fitnessbrand vælger DSV som global logistikpartner

Søgeord:

1. december 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

252 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Gymshark indgår samarbejde med det danske selskab som følge af blandt andet mere komplekse supply chain-krav.

 

Det britiske fitness-mærke Gymshark vælger danske DSV som global logistik- og transportpartner.

 

DSV og Gymshark har indgået et strategisk partnerskab for at gøre Gymshark i stand til at imødekomme voksende internationalt salg, komplekse supply chain-krav og kundernes forventninger.

 

Gymshark, der blev etableret i Storbritannien i 2012, har oplevet hurtig vækst i de seneste år, med et salg på omkring 480 mio. pund i det seneste regnskabsår i over 180 lande. For at imødekomme voksende internationalt salg, komplekse forsyningskædekrav og kundernes forventninger har Gymshark indgået partnerskab med DSV. Dette strategiske partnerskab vil give konsolidering af Gymsharks forsendelser under én speditør fra producenter i ni oprindelser til distributionscentre i Storbritannien, Belgien, Australien, Canada og USA.

Morten Landry, administrerende direktør, Air & Sea, DSV UK, siger:

 

- Vi er begejstrede for at samarbejde med Gymshark og betroet at støtte det i den næste fase af dets spændende væksthistorie. Det viste sig tidligt, at Gymshark og DSV delte flere synergier og var på linje med at trække på vores samlede ekspertise for at opnå de bedst mulige resultater. Efterhånden som Gymsharks forretning vokser, er dens forsyningskædekrav blevet stadig mere komplekse, hvilket lægger yderligere vægt på behovet for robuste logistiktjenester.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk