Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS Healthcare lancerer UPS Premier i hele Europe

Søgeord:

27. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

227 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny teknologibaseret service giver angiveligt kunderne større kontrol og bedre synlighed.

 

UPS Healthcare har annonceret udvidelsen af sin UPS Premier service i hele Europa, hvilket markerer endnu et skridt i en løbende service- og teknologiopgradering, som skal imødekomme de skiftende behov for kritiske tids- og temperaturfølsomme forsendelser.

 

Som en teknologibaseret ekspresleveringsservice opgraderer UPS Premier små pakker med avanceret sensorteknologi samt sikrer, at pakkerne får en vigtig prioritet gennem hele UPS’ globale netværk. Næste generations sensorteknologi fuldendes af forbedret synlighed og kontrol samt højt specialiseret håndtering og kan lokalisere pakker inden for 3 meters afstand fra deres lokation overalt i UPS-netværket.

 

Det skriver UPS i en pressemeddelelse.

 

- Fra nye biologiske lægemidler til implanterbart medicinsk udstyr – vores kunder innoverer som aldrig før og hertil kommer behovet for tæt på perfekte serviceniveauer, siger Monica Alvarado, European Marketing Director for UPS Healthcare

 

- Gennem denne teknologobaserede service er vi i stand til at klassificere og identificere kritiske sundhedsforsendelser før de forlader vores kunders hænder og tilbyde dem hidtil uset kontrol, synlighed og pålidelighed på tværs af deres forsyningskæde.

Kæmpe marked

Innovationer inden for biologiske lægemidler, speciallægemidler og personlig medicin er drivfaktorer bag en stor efterspørgsel efter præcisionslogistik for bedre at kunne understøtte mere patientkritiske, tids- og temperaturfølsomme produkter. Det globale marked for biologiske terapeutiske lægemidler forventes at stige fra $285,5 milliarder i 2020 til $421,8 milliarder i 2025.

 

UPS Premiers Europa-lancering er endnu eksempel på virksomhedernes engagement i sundhedslogistik. I 2021 investerede UPS Healthcare i over 36.000 m2 med GMP-certificerede kølere og frysere – dette i nyligt dedikerede og opgraderede sundhedsfaciliteter i flere lande herunder Italien, Polen, Tjekkiet, Holland og Tyskland.

 

Disse faciliteter er i stand til at understøtte opbevaring af biologiske stoffer fra 2°C til så lavt som

-80°C. Samtidig tilføjer de nye faciliteter ekstra kvadratmeter til de i forvejen 1 million km2 dedikeret lagerplads til sundhedspleje i 34 lande.

UPS Premier har spillet en central rolle i vaccineleveringen i USA. Globalt har UPS Healthcare leveret mere end 800 millioner vaccinedoser i over 100 lande med en levering til tiden i 99,99 % af tilfældene – ifølge UPS.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk