Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditør håndterer 62 meter lang sofa

Søgeord:

23. april 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

1402 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Første speditør sponserer Aarhus Festuge.

 

Aarhus Festuge har indledt et samarbejde med det lokale firma Cargo 2000 A/S, der dermed er det første speditionsfirma i festugens sponsorgruppe nogensinde.

Cargo 2000 skal transportere den 62,1 meter lange sofa, The Sofa Experience, der stod på Store Torv under Aarhus Festuge 2014, rundt i ind- og udland som en del af en - meget lang - sofaturné.

 

Det internationale speditionsfirma har arbejdet med vej-, sø- og lufttransport til og fra det meste af Europa siden år 2000. Firmaet har eget lagerhotel i Højbjerg syd for Aarhus.

Lokalt samarbejde

Ejerleder Michael Halgrener fortæller om samarbejdet:

 

- Selvom Cargo 2000 arbejder langt udenfor Danmarks grænser, har vi jo også et lokalt tilhørsforhold til Aarhus-området, og vi synes, at Aarhus Festuge i meget stor grad er med til at sætte Aarhus på verdenskortet. Da vi jo ved, at der er mange transportopgaver og et stort behov for opmagasinering og lagerfaciliteter, synes vi, at det er naturligt at hjælpe festugen med disse ydelser og på den måde give vort bidrag til Aarhus Festuge.

 

Aarhus Festuges sponsorchef, Kristine Kloch:

 

- Vi er stolte af at have Cargo 2000 med på holdet. Samarbejdet giver festugen en enestående mulighed for at tænke stort i forhold til at få The Sofa Experience ud at rejse.

Sofa i København

Første stop på sofaens rejse bliver Dronning Louises Bro i København, hvor sofaen står frem til 26. april som visuelt omdrejningspunkt for en landsdækkende DR-kampagne om ensomhed. Senere på sommeren rejser sofaen blandt andet til den italienske festival Pergine Spettacolo Aperto og til Kulturmødet på Mors.

Aftalen med Cargo 2000 A/S løber frem til udgangen af indeværende år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com