Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditører: Antallet af fejl faldet med en fjerdedel

Søgeord:

13. februar 2015  |  

Læst i alt:

1430 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SKAT’s seneste rapport viser, at der er sket et fald i fejfordelingen fra 54,3 % til 41,3 %. 

Dette svarer til et fald på 24 %, meddeler Danske Speditører.  

 

-Dette er en meget positiv udvikling og det understreger, at eksempelvis Danske Speditørers medlemsvirksomheder udviser og udøver en høj grad af efterrettelighed, i forhold til de angivelser og afregninger, som indleveres til SKAT på toldområdet – og lad mig i den forbindelse understrege, at det ikke er et uvæsentligt antal angivelser og afregninger der årligt går igennem SKATs systemer, siger politisk chef i Danske Speditører, Peter Nielsen.

 

 

-Så der er al mulig grund til, at rose Danske Speditørers medlemmer for deres bidrag til denne positive udvikling, der nu kan spores i SKATs Compliancerapport.  fortsætter  Peter Nielsen.

 

Fortsat udfordringer

 

Selv om ovenstående udvikling er meget positiv, vil vi i Danske Speditører nu rette fokus mod de områder i Compliancerapporten, hvor der fortsat konstateres fejl og som SKAT efterfølgende korrigerer. Hos Danske Speditører ønsker vi naturligvis, at den positive udvikling skal fortsætte, således at fejlprocenten i den næste Compliancerapport falder yderligere.  udtaler Peter Nielsen.

-Danske Speditører har derfor aftalt med SKAT, at der nu indledes en dialog, hvor vi i fællesskab kigger på de fejlkilder, der er konstateret i den nye Compliancerapport.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com