Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Speditørros til dele af vækstplan

Søgeord:

19. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2303 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Speditører håber vækstplan sætter skub i allerede kendte projekter.

Danske Speditører håber vækstplan sætter skub i allerede kendte projekter.Rammeaftalen om en ny vækstplan mellem Regeringen og partiet Venstre omfatter over 90 forskellige initiativer. Men som det stadigt oftere er tilfældet, pyntes store politiske forlig med en række allerede vedtagne initiativer.

 

Danske Speditører konstaterer da også i en kommentar til vækstplanen, at de fleste tiltag på transportområdet er gamle ”nyheder”.

 

Det gælder udmøntningen af en pulje på 2,5 milliarder kroner til infrastrukturprojekter, der har været undervejs igennem længere tid, forlængelsen af forsøgsordningen med modulvogntog, samt udvidelsen af modulvogntogsnettet. Også forhøjelsen af totalvægten for syv-akslede vogntog til 56 tons er”genbrugt” i vækstplanen.

 

Danske Speditører understreger, at organisationen er tilfreds med at udmøntningen af infrastrukturpuljen på 2,5 mia. kr. nu ”sættes i fremdrift.”

Styrket chaufføruddannelse

Nyt er det, at der lægges op til en styrkelse af en styrkelse af efteruddannelsen af chauffører. »Det hilser vi i Danske Speditører velkommen, da det nuværende billede der tegner sig på chauffør siden er, at der fremover vil blive mangel på chauffører,« hedder det i brancheorganisationens nyhedsbrev ”Fragtbrevet”.

 

»Vækstpakken er også kendetegnet ved en del initiativer vedrørende effektiviseringer, produktivitet og konkurrenceevne. Dette er ikke ukendte key words for Danske Speditører. Overordnet set skulle disse initiativer medvirke til, at sikre bedre rammevilkår for danske virksomheder,« slutter ”Fragtbrevet”

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com