Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stål til verdens største solvarmeanlæg

Søgeord:

7. februar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

662 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ib Andresen Industri har leveret stål til verdens største solvarmeanlæg.

 

”Vi er stolte over at have leveret stål til verdens største solvarmeanlæg. Leverancerne er med til endnu engang at cementere os som en af solarbranchens foretrukne leverandører af stålløsninger”, udtaler Carsten Damsgaard, Sales Manager hos Ib Andresen Industri, og fortsætter:

 

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har været udfordret, da vi sideløbende også har leveret til andre store solarprojekter i Danmark. Dygtig planlægning har været udslagsgivende for at lykkes inden for tidsplanen. Så selvom vi har haft styrtende travlt, kom vi i mål rettidigt”.

 

Løsning med stålstolper

 

”Vi har været med til at eliminere brugen af betonfundamenter i underkonstruktioner til solarprojekter ved at udvikle en løsning med stålstolper. Det er billigere, nemt og hurtigt, da stolperne kan rammes direkte i jorden. Det er løsningen med stålstolper, som er brugt på Sejling Hede”, slutter Carsten Damsgaard.

Ib Andresen Industri har leveret stålstolperne til underkonstruktionen. Stålstolperne er profilvalsede stålprofiler. Anlæggets solvarmepaneler er monteret direkte ovenpå stålstolperne.

 

Til opgaven er der brugt ca. 900 tons stål.

 

Silkeborg Forsyning drifter solvarmeanlægget, som forventes at dække 20 pct. af Silkeborgs fjernvarmekunders varmebehov.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com