Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stabilitet i Dachser Nordic

Søgeord:

20. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

306 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Alle skandinaviske filialer bidrog til udviklingen i 2017.

 

Med en omsætning på 1,08 mia. kr. og et resultat før skat på 32 mio. kr. fortsætter fremgangen for Dachser Nordic-koncernen.

 

Alle filialer bidrog

I 2017 steg antallet af medarbejdere med 1,8 procent til 433, mens antallet af sendinger steg med 0,1 procent.

 

- Det glæder os at kunne aflægge et samlet set tilfredsstillende regnskab, og vi er samtidig stolte over, at vi fortsat oplever fremgang i både omsætning og aktivitetsniveau. Det er en marginal stigning jævnført med sidste år, men det skyldes en ændret sendingsprofil, siger René Sidor, managing director for Dachser Nordic.

 

Alle skandinaviske filialer – inklusive Air & Sea Logistics – har bidraget positivt til udviklingen, og væksten er drevet af en øget samhandel med eksisterende kunder og en tilgang af nye kunder. Virksomheden har fokuseret meget på god kundeservice og på at skabe gennemsigtighed og optimere leddene i kundernes logistikkæder, lyder det.

 

- Alle vores 433 medarbejdere har året igennem ydet en fremragende indsats, og vores fokus vil fortsat være at levere vores ypperste for vores kunder. Det er i høj grad vores medarbejderes fortjeneste, at tidsplaner bliver overholdt og strategierne føres ud i livet, siger René Sidor.

Ny direktør

René Sidor overtog posten som chef for Dachser Nordic 1. januar 2018. Inden da var han General Manager European Logistics Hvidovre hos Dachser Denmark.

 

- Det vigtigste for mig i forbindelse med min nye rolle er at sikre en fortsat positiv udvikling og samtidig bevare stabiliteten. Vi har et stærkt fundament, som vi kan udvikle os fra, og derfor er det primære, at vi fastholder den stabilitet, som vi har opbygget. Generelt er vi inde i en rigtig god udvikling, som vi agter at fortsætte, siger René Sidor.

 

Han tilføjer, at han agter at fortsætte den kurs, Dachser Nordic allerede er på, men samtidig også at sætte nye ambitiøse målsætninger for virksomheden:

- Vi skal gøre Dachser til den foretrukne samarbejdspartner i Norden – dette inden for vort kerneprodukt, der er stykgodsdistribution i Europa – men vi skal også sammen gøre Dachser Nordic til den foretrukne arbejdsplads, så vi kan fastholde og tiltrække de kolleger, der skal til for at bringe os til det næste niveau, lyder det fra direktøren.

 

Samlet omsatte den tyske Dachser-koncern med hovedkontor i Kempten i Tyskland i 2017 for 6,12 mia. euro, cirka 45,6 mia. kr., og håndterede i alt 81,7 mio. forsendelser med en samlet vægt på 39,8 mio. tons. Globalt har koncernen 29.100 medarbejdere på 396 filialer i verden og er repræsenteret med egne landeorganisationer i 44 lande. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com