Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Steen Bryde dømt

Søgeord:

27. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den tidligere bestyrelsesformand og administrerende direktør i Nordic Tankers, Steen Bryde, er ved Retten i Lyngby blevet idømt fire års fængsel for grov økonomisk kriminalitet bl.a. i forbindelse med hans tid i Nordic Tankers.

Den tidligere bestyrelsesformand og administrerende direktør i Nordic Tankers, Steen Bryde, er ved Retten i Lyngby blevet idømt fire års fængsel for grov økonomisk kriminalitet bl.a. i forbindelse med hans tid i Nordic Tankers.Steen Bryde blev dømt for skyldnersvig, mandatsvig og skattesvig i forbindelse med konkursen i hans ejendoms- og investeringsselskab Bryde Gruppen, og i hans tid som bestyrelsesformand og senere administrerende direktør i Nordic Tankers. Ud over fængselsstraffen blev Bryde idømt en bøde på 3,2 millioner kroner for skattesvig.

 

Bryde har endnu ikke afgjort, om han vil anke dommen.

 

Ifølge dommen begik Steen Bryde og hans håndgænge mænd i Nordic Tankers bestyrelse mandatsvig for et millionbeløb, efter de i slutningen af 2008 overtog kontrollen med selskabet. Mandatsviget bestod bl.a. i udbetaling af millionbeløb i erstatning for kontrakter de havde indgået med sig selv og derefter misligholdt.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com