Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stena Line i sparerunde

Søgeord:

18. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stena Line er i gang med en omfattende reorganisering, som har kostet fire af de omkring 60 ansatte i Frederikshavn jobbet.

Stena Line er i gang med en omfattende reorganisering, som har kostet fire af de omkring 60 ansatte i Frederikshavn jobbet.I hele koncernen er der nedlagt omkring 200 stillinger i foråret.

 

Det oplyser Carsten Kruse til nordjyske.dk.

 

Han var indtil for nylig direktør og markedschef i Stena Danmark, nu chef for rederiets rejsevirksomhed i hele Skandinavien.

 

- Vi er ikke færdige med at reorganisere, men rederiets rejsedel er på plads, siger han

 

Carsten Kruse forklarer, at Stena Line ændrer sin organisation grundlæggende for at spare omkostninger og skabe nye indtægter. Rederiet har nemlig gennem en årrække tabt passagerer, ikke mindst fordi lavprisflyselskaber har ændret rejsemarkedet dramatisk. Dertil kommer, at Stena og andre færgeselskaber står over for voldsomt stigende brændstofudgifter fra 2015. Det skyldes krav om sænkning af svovlindholdet i olien fra 1 procent til 0,1 procent, hvilket kun lader sig gøre ved dobbeltraffinering.

Stenas satser nu på at hente nogle af de tabte passagerer tilbage. Det sker bl, a. ved at gøre billetterne billigere. Testpriserne har været nede på 29 kr. for en dagtur over Kattegat i juni.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com