Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Stena Line oplever vækst

Søgeord:

21. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2260 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stena Lines rute mellem Nynäshamn og Ventspils har haft en meget positiv udvikling, efter at den blev overtaget fra Scandlines for et par år siden, og efterspørgslen fortsætter med at stige.

Stena Lines rute mellem Nynäshamn og Ventspils har haft en meget positiv udvikling, efter at den blev overtaget fra Scandlines for et par år siden, og efterspørgslen fortsætter med at stige.Det får nu Stena Lines til at øge antallet af afgange på ruten.

 

-Det er selvfølgelig meget glædeligt, at den linje har haft en meget god udvikling. Nu satser vi yderligere og kan øge trafikken på attraktive afgangstider, med hjælp fra vores to skibe, der normalt sejler på Tyskland-Letland. Det vil være et naturligt supplement, hvor vi uden problemer kan tilpasse vores aktiviteter til efterspørgslen på markedet, siger Tony Michaelsen, linjechef for Region Baltikum.

 

Alene i år er fragtmængder steget med 23 procent, og antallet af passagerer og biler med omkring lige så meget. Nu udvides sejlplanen med hjælp fra M/S Ask og M/S Urd, der opererer på Travemünde-Liepaja.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com